Wibra

Openingstijden

Ma: 09:00 - 18:00
Di: 09:00 - 18:00
Wo: 09:00 - 18:00
Do: 09:00 - 20:30
Vrij: 09:00 - 18:00
Za: 09:00 - 17:00
Zo: Gesloten

Social media

Contactgegevens

info@wibra.nl

Schoonmaken & opruimen met Wibra

Wibra is er voor jou. Wij helpen je graag het alledaagse gezinsleven leuker en gemakkelijker te maken. Samen zorgen we ervoor dat het huis schoon & opgeruimd is, maar ook een plek is om gezellig te genieten. De kledingkast (ook van de kinderen) is trendy en actueel en iedereen in het gezin voelt zich mooi en verzorgd. Daarnaast is er tijd om te ontspannen en maken de kinderen plezier. Met actuele winkels, een uitgebreid en inspirerend assortiment voor lage prijzen zijn we er voor de dagelijkse en bijzondere levensmomenten in het gezin. Zo helpen we onze klanten er met minder altijd meer van te maken… Dat doe je goed.

Schoonmaken & wassen

Bij Wibra vind je een uitgebreid assortiment aan schoonmaak- en opbergartikelen. Fijne artikelen van perfecte kwaliteit en altijd voor een super vriendelijke prijs. Van schoonmaakmiddelen, handige schoonmaakdoekjes en sponsen tot aan bezems en vegers met onze artikelen heb je in een handomdraai je huis weer schoon. En ook voor handige opbergers ben je bij Wibra aan het juiste adres. Diepvriesbakjes, vershoudbakjes, kast organizers… bij Wibra vind je het allemaal. Alles voor een schoon & opgeruimd huis.

Klus & vrije tijd

Bij ons heb je ook volop keuze aan voordelige vrije tijdsartikelen. Van breigaren in vele kleuren, eenvoudige en moeilijkere puzzels, super handige en leuke knutselartikelen, mooi speelgoed voor de kids tot aan gezelschapsspellen met Wibra kom je jouw vrije tijd wel door.

Kleding, koken & wonen

Ontdek ook ons uitgebreide assortiment aan keuken, bak- en kookartikelen en natuurlijk kleding (in onze winkels). Van servies, pannen, opbergbakjes, voorraadpotten, glazen tot aan handige keukenaccessoires zoals een garde, pizzasnijder, schilmesje of een kaasschaaf bij Wibra vind je het allemaal.”

Een vraag aan 

Wibra

Stel hem hieronder!