Spaar voor het Goede Doel bij Winkelcentrum Hasselo!

}

Gepubliceerd op

06 september, 2023
Winkelcentrum Hasselo
Spaar voor het Goede Doel bij Winkelcentrum Hasselo!

Van zaterdag 9 september tot en met zondag 22 oktober 2023 kun je bij Winkelcentrum Hasselo Hasselo munten verdienen voor elke €5,- die je in de winkels besteedt (maximaal tien munten per aankoop). Het totaal te verdelen bedrag van €10.000,- gaat naar goede doelen, afhankelijk van hoeveel munten worden verzameld. De actie begint op 9 september om 11:00 uur met een feestelijke start. Op 4 november om 11:00 uur worden de sponsorbedragen bekendgemaakt. Op zaterdagen zullen twee goede doelen zich presenteren in het winkelcentrum. Houd de social media kanalen in de gaten voor updates. Doe mee, winkel en steun het goede doel bij Winkelcentrum Hasselo!

Beste winkelcentrumbezoekers,

We hebben geweldig nieuws voor jullie! Vanaf zaterdag 9 september tot en met zondag 22 oktober 2023 organiseert Winkelcentrum Hasselo een speciale spaaractie waarmee je niet alleen kunt genieten van geweldige winkelervaringen, maar ook een waardevolle bijdrage kunt leveren aan het goede doel.

Hoe werkt het? Bij iedere aankoop van €5,- of meer in de winkels van Winkelcentrum Hasselo ontvang je één Hasselo munt. En het beste van alles? Je kunt tot wel tien munten verdienen per aankoop! Dus, hoe meer je winkelt, hoe meer munten je verzamelt.

Waarom Hasselo munten sparen? Je spaart niet alleen voor jezelf, maar ook voor het goede doel. In totaal stellen we €10.000,- beschikbaar om te verdelen onder verschillende goede doelen. Hoe meer Hasselo munten je in de speciale display achterlaat, des te meer sponsorgeld het goede doel zal ontvangen. Samen kunnen we een positieve impact hebben op de gemeenschap!

Officiële Start en Feestelijke Bekendmaking We beginnen onze spaaractie op zaterdag 9 september om 11:00 uur. We nodigen je van harte uit om bij ons te zijn voor de officiële start en feestelijke bekendmaking. Laten we samen het goede doel een prachtige start geven!

Bekendmaking Sponsorbedragen Op zaterdag 4 november om 11:00 uur zullen we de sponsorbedragen op een feestelijke wijze bekendmaken in ons winkelcentrum. Dit is het moment waarop we kunnen zien hoeveel impact we hebben gehad op onze gemeenschap en de goede doelen die we ondersteunen.

Ontdek Deelnemende Goede Doelen Gedurende de actieperiode zullen op iedere zaterdag twee deelnemende goede doelen zich presenteren in ons winkelcentrum. Wil je meer te weten komen over hun missies en hoe jouw bijdrage hen helpt? Hou onze social media kanalen in de gaten voor aankondigingen van welke goede doelen zich wanneer presenteren.

Winkelcentrum Hasselo nodigt jou uit om samen met ons bij te dragen aan een betere wereld. Laten we samen sparen, winkelen en het goede doen!

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op zaterdag 9 september om 11:00 uur voor de officiële start van deze geweldige actie.

Tot ziens in Winkelcentrum Hasselo!

Met vriendelijke groet,

Bestuur Winkelcentrum Hasselo

Nieuws uit winkelcentrum hasselo

Alle updates van winkelcentrum Hasselo vind je hier. Beproef je geluk of creativiteit met verassende winacties, blijf op de hoogte van de laatste trends en natuurlijk recente updates over het winkelcentrum. Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom winkelcentrum Hasselo? Houd deze pagina en de sociale media in de gaten zodat je geen evenement of win-actie kunt missen!