Cash voor het Goede Doel in Hasselo!

}

Gepubliceerd op

05 juni, 2023
Winkelcentrum Hasselo
Cash voor het Goede Doel in Hasselo!

Winkelen én je favoriete Goede Doel steunen? Dat kan in winkelcentrum Hasselo!
Van zaterdag 9 september tot en met zondag 22 oktober 2023 maakt winkelcentrum Hasselo het mogelijk om met de actie ‘Cash voor het Goede Doel’ maar liefst € 10.000,- te verdelen onder de 10 deelnemende Goede Doelen.

Dankzij de voorkeur van de winkelende consument kan er per Goed Doel sponsorgeld binnen worden gehaald. Voor iedere € 5,- die de consument tijdens de actie bij de winkels in winkelcentrum Hasselo besteedt, krijgt deze een Hasselo munt (met een maximum van tien munten per besteding). De munten kunnen tijdens de actieperiode in de inleverdisplay van het favoriete Goede Doel worden gestopt. De inleverdisplays staan opgesteld in de passage voor de HEMA. Pro rato worden de bijdrages aan de Goede Doelen toegekend. Dus hoe meer munten een Goed Doel in haar inleverdisplay krijgt, des te meer sponsorgeld zij na afloop ontvangt.

Wil je meer weten over deze actie?
Meld je Goede Doel dan aan voor de informatieavond op woensdag 5 juli a.s. om 18.00 uur in het Kulturhus (naast het winkelcentrum). Aanmelden kan t/m vrijdag 30 juni a.s. via de website: www.winkelcentrumhasselo.nl/GoedDoel/

Nieuws uit winkelcentrum hasselo

Alle updates van winkelcentrum Hasselo vind je hier. Beproef je geluk of creativiteit met verassende winacties, blijf op de hoogte van de laatste trends en natuurlijk recente updates over het winkelcentrum. Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom winkelcentrum Hasselo? Houd deze pagina en de sociale media in de gaten zodat je geen evenement of win-actie kunt missen!