Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kleedjesmarkt Koningsdag 2024 bij Winkelcentrum Hasselo!

27 april- 09:00 - 13:00

Kom Gezellig Langs bij de Kleedjesmarkt in Winkelcentrum Hasselo!

Vier Koningsdag 2024 met ons!
Heb je zin in een superleuke dag? Dan moet je op zaterdag 27 april tussen 09:00 en 13:00 bij ons zijn! Winkelcentrum Hasselo verandert in de gezelligste kleedjesmarkt van de buurt. Of je nu komt schatzoeken, shoppen of zelf je oude spulletjes wilt verkopen, het wordt gegarandeerd gezellig.

Voor de Schattenjagers:
Ontdek de leukste koopjes, unieke handgemaakte items en de coolste vintage finds. Struin langs de kleedjes en laat je verrassen. Wie weet wat je allemaal tegenkomt!

Aan alle Verkopers:
Top dat je erbij bent! Om alles smooth te laten verlopen, even een paar puntjes op de i:

๐Ÿšซ Vermijd de ingangen: Zorg dat je niet voor de deuren van de open winkels zit. We zijn te gast, dus laten we het gezellig houden voor iedereen.
๐Ÿ“ Chill in de passage: Probeer je spullen uit te stallen in de passage. Dat is de brede gang in het midden van het winkelcentrum. Zo maken we er samen een toffe plek van.
๐ŸŒŸ Hou het netjes: Niemand houdt van rommel, dus laten we samen zorgen dat het netjes blijft. Zo heeft iedereen het naar zijn zin.
โ™ป๏ธ Neem mee wat je niet verkoopt: Aan het eind van de dag neem je alles wat niet verkocht is weer mee terug. Samen houden we het winkelcentrum schoon!
๐Ÿ–‹๏ธ Geen gedoe met inschrijven: Je hoeft je niet aan te melden, maar laten we wel een beetje op elkaar letten en de regels volgen.

Maak er samen met ons een topdag van!
De kleedjesmarkt bij Winkelcentrum Hasselo is dรฉ plek om te genieten, te lachen en natuurlijk goede deals te scoren. Dus, zet 27 april in je agenda, trommel je vrienden en familie op en kom er een onvergetelijke Koningsdag van maken!

Algemene voorwaarden

Gegevens

Datum:
27 april
Tijd:
09:00 - 13:00
Evenement Categorie:

Organisator

Winkelcentrum Hasselo
E-mail
test@hasselotest.nl

Locatie

Winkelcentrum Hasselo
Christiaan Langefeldstraat 38
Hengelo, Overijssel 7558 CT Netherlands
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie